[TVK] TeleNagrody
[TVK] TeleNagrody
W edycji 2017 TVM zdobył wszystkie 4 statuetki, zostawiając w tyle wszystkie inne telewizje. 

Re: [TVK] TeleNagrody
No, TVM zgarnął wszystko, nie dziwię się.
"Czułość ma prawdy smak" - Paulo Coelho
- kacper3100
- Administrator
- Kontakt:
Nie brakło podejrzeń, że to wszystko było ustawione. 

Założyciel telewizji: XTV (od 2018), TVM (od 2014), TV+1 (2011-2016).
Nawet VistaFan12 twierdził tak. Kiedy TeleNagrody 2018?
- kacper3100
- Administrator
- Kontakt:
[TVK] TeleNagrody
Mamy kwiecień, więc czekamy. 

- kacper3100
- Administrator
- Kontakt:
[TVK] TeleNagrody
http://tvk.ct8.pl/news/2018/04/telenagr ... erwca.html
Trzecia edycja już 22 czerwca o 19.00. Już szykujcie się do głosowania na TVM.
Trzecia edycja już 22 czerwca o 19.00. Już szykujcie się do głosowania na TVM.

[TVK] TeleNagrody
Mam pytanie do QBY.
Muszą mieć konto na YouTube przed, czy po 1 kwietnia?
Muszą mieć konto na YouTube przed, czy po 1 kwietnia?
[TVK] TeleNagrody
Możliwe, że się źle wysłowiłem. Konto musi istnieć maksymalnie od 1 kwietnia 2018 r., nie później (nie 2, 3 czy 10 kwietnia). Do głosowania nie są uprawnieni:
- właściciele nominowanych TV internetowych
- pracownicy, współpracownicy, osoby powiązane - wykonały dla nominowanego kanału materiały, oprawę lub produkcję na zlecenie w 2018 roku (jeśli ktoś zakończył współpracę przed 2018 rokiem i potem już nic dla nikogo nie robił, może głosować)
- właściciele nominowanych TV internetowych
- pracownicy, współpracownicy, osoby powiązane - wykonały dla nominowanego kanału materiały, oprawę lub produkcję na zlecenie w 2018 roku (jeśli ktoś zakończył współpracę przed 2018 rokiem i potem już nic dla nikogo nie robił, może głosować)
#propaganda
[TVK] TeleNagrody
Na stronie TVK pojawił się regulamin do TeleNagród 2018. Nominacje poznamy już w ten piątek o 19:00 w TVK.
http://tvk.ct8.pl/wydarzenia/telenagrod ... ulamin.pdf
http://tvk.ct8.pl/wydarzenia/telenagrod ... ulamin.pdf
#propaganda
[TVK] TeleNagrody
LISTA NOMINACJI:
Najlepsza Oprawa Graficzna - Kuba TV, TVM, TVK, Mateks TV
Najlepszy Teleturniej - Losowanie Motto-Lotto, Gra Meteo, Twoje Liczby, TELE-GRAMY
Najlepsze Zdarzenie - Produkcje na zlecenie w Kuba TV, Zmiana oprawy graficznej TVM, Start TVK 2 w 4K, Powrót Mateks TV
Najlepszy Serwis Informacyjny - Dziennik, In4mator, Tygodnik Informacyjny, Informacje
Najlepszy Program Rozrywkowy - Telewizyjne Wspomnienia, Internetowe bzdety, NCS Top 20, Stillcraft Awards
Najlepsza Telewizja - Kuba TV, TVM, TVK, Mateks TV
Głosować można od 9 czerwca, godz. 12:00 do 19 czerwca, godz. 12:00 za pośrednictwem formularza, do którego link znajduje się na stronie tvk.ct8.pl. Koniecznie należy zapoznać się z Regulaminem imprezy - podałem go post wyżej.
Najlepsza Oprawa Graficzna - Kuba TV, TVM, TVK, Mateks TV
Najlepszy Teleturniej - Losowanie Motto-Lotto, Gra Meteo, Twoje Liczby, TELE-GRAMY
Najlepsze Zdarzenie - Produkcje na zlecenie w Kuba TV, Zmiana oprawy graficznej TVM, Start TVK 2 w 4K, Powrót Mateks TV
Najlepszy Serwis Informacyjny - Dziennik, In4mator, Tygodnik Informacyjny, Informacje
Najlepszy Program Rozrywkowy - Telewizyjne Wspomnienia, Internetowe bzdety, NCS Top 20, Stillcraft Awards
Najlepsza Telewizja - Kuba TV, TVM, TVK, Mateks TV
Głosować można od 9 czerwca, godz. 12:00 do 19 czerwca, godz. 12:00 za pośrednictwem formularza, do którego link znajduje się na stronie tvk.ct8.pl. Koniecznie należy zapoznać się z Regulaminem imprezy - podałem go post wyżej.
#propaganda
[TVK] TeleNagrody
Głosowanie zostało zamknięte dzisiaj o 12:00. Dopełniane są ostatnie formalności związane z procedurami. Dokładną liczbę głosujących podam podczas gali, ale niestety zapowiada się na najniższą spośród trzech edycji.
#propaganda
- kacper3100
- Administrator
- Kontakt:
[TVK] TeleNagrody
Mimo tegorocznej porażki dla TVM, dziękuję wszystkim za oddane głosy na tę stację. 

- kacper3100
- Administrator
- Kontakt:
[TVK] TeleNagrody
Jedyne, co mi się nie podobało, to to, że aby zagłosować, trzeba było mieć konto na YT, bo przez to nie mogłem zachęcić do głosowania kolegów, którzy konta nie posiadają tam.