Dzieciarnia na Youtube
Dzieciarnia na Youtube
Ja też, zakończyłem swoją gówno stacje. ZiomekTV, bo doszłem do wniosku, że to nie jest zbyt mądre, prowadzić takie gówno, które i tak nie będzie nikt oglądał.
Dzieciarnia na Youtube
Mądre posunięcie zrobiłeś. Powodzenia w innym projekcie! 

MATEKS TV - Oglądaj to co lubisz! ZAWSZE!
Re: Dzieciarnia na Youtube
O, widzę że właściciele pseudotelewizji zaczynają w końcu dojrzewać i zauważać że fikcje to guano. Tak samo jak ja kiedyś.

Dzieciarnia na Youtube
No kurcze musze dojrzewać, bo mam 14 lat. Nie będe sie zachowywał jak gówniarz przez całe życie. Tylko szkoda, że ja to zauważylem dopiero jak mam 14 lat, a nie jak np. Miałem 12 lub 13.
Dzieciarnia na Youtube
Ja zauważyłem jak miałem 11 lat, czyli w 2015 i założyłem swoją telewizję internetową która działała bardzo krótko bo tylko parę miesięcy

Dzieciarnia na Youtube
To nie do końca tak. Ja zakładając Mateks Tv w 2013 roku i mając wtedy 13 lat, też przez ponad 2 lata tworzyłem pseudotelewizję lub inaczej telewizję fikcyjną, lecz patrząc po widzach i wyświetleniach nie miałem z tym problemu. Dopiero w 2016 roku tworząc projekt MTV1 HD uświadomiłem sobie, że czas coś zmienić. Teraz gdy prowadzę Mateks TV jako tv internetową, w myślach ciąge sobie odpowiadam „Mateks TV jako tv internetowa - coś niesamowitego!”. A mówię tak dlatego, że Mateks TV wcześniej gdy istniał był tv fikcyjną, a teraz udało mi się zrobić z niej prawdziwą amatorską telewizję internetową. Koniec historii, dziękuję 

MATEKS TV - Oglądaj to co lubisz! ZAWSZE!
Dzieciarnia na Youtube
Zapraszam na nową telewizję internetową PBTV, która wystartowała 5 maja. Na kanale już jest 1 odcinek Zwycięstwa i PBKuriera. https://www.youtube.com/channel/UCTXEyw ... I1ckYYXUqw
Dzieciarnia na Youtube
Moja telewizja chyba się nie uda. Nie umiem montować w Vegasie, AE nie chcę się pobrać, a Camtasia jest zbyt słaba do montowania.
Poza tym, w ogóle nie wiem czy przyjmować tę oprawę od PMN.
Jeśli nauczę się montować w Vegasie, to start będzie po zakończeniu roku szkolnego.
Poza tym, w ogóle nie wiem czy przyjmować tę oprawę od PMN.
Jeśli nauczę się montować w Vegasie, to start będzie po zakończeniu roku szkolnego.
Gameshot - start 2 lipca.
- kacper3100
- Administrator
- Kontakt:
Dzieciarnia na Youtube
Przecież montowanie w Vegasie jest dziecinnie proste.
Założyciel telewizji: XTV (od 2018), TVM (od 2014), TV+1 (2011-2016).
Dzieciarnia na Youtube
Właśnie, co prawda nie mogłem się przyzwyczaić do montowania w Vegasie ale jakoś tak umiałem. Nie jest aż tak trudny. A, i jeśli zrobił dla ciebie oprawę to możesz ją przyjąć. Nie będziesz wtedy musiał robić sobie oprawy, tylko programy do swojej telewizji i tyle.
I Camtasia zbyt słaba do montowania... tak się składa że ja ją mam, i nawet mi się w niej fajnie montuje. Co prawda ma mało możliwości (nawet mniej niż AVS chyba) ale mi wystarcza jak narazie
I Camtasia zbyt słaba do montowania... tak się składa że ja ją mam, i nawet mi się w niej fajnie montuje. Co prawda ma mało możliwości (nawet mniej niż AVS chyba) ale mi wystarcza jak narazie

- kacper3100
- Administrator
- Kontakt:
Dzieciarnia na Youtube
Ja się nawet nie uczyłem obsługiwać profesjonalnego Premiere Pro, co dopiero Vegasa. :p
- kacper3100
- Administrator
- Kontakt:
Dzieciarnia na Youtube
Nowa stacja będzie się nazywać Gameshot. Będzie się skupiała gamingiem. Start prawdopodobnie w lipcu. Oprawa będzie przygotowana przez @m6200. Kanałem będzie się zajmować grupa PowerVision.
Gameshot - start 2 lipca.
- kacper3100
- Administrator
- Kontakt:
Co to ma wspólnego z tym tematem? Porównujesz się do dzieciarni (jak nazwa tematu wskazuje)?